()იპ პროფესიული კოლეჯიიკაროსი

ძირითდი გამოცდების განრიგი:

 

 2019 წელი, მაისი

 

სარესტორნო საქმის მწარმოებელი მესამე საფეხური  #313 საბიუჯეტო ჯგუფი

 
 
 

#

გვარი, სახელი

საგნის დასახელება

თარიღი

დრო

 დასკვნითი საათების რ-ბა

 
 

 

ტკაჩოვა ნინო

რუსული ენა

10 ივნისი

10:00

2

 

 

სუვარიანი რომანოს

სხვადასხვა ღონისძიებების მომსახურება

10 ივნისი

12:00

3

 

 

ახმეტელი თინათინ

ჰიგიენა და სანიტარული ნორმები კვების ობიექტებში

10 ივნისი

15:00

1

 

 

მამულაშვილი თამარ

ეტიკეტი და მეტყველების კულტურა

10 ივნისი

16:00

1

 

 

წოწორია ნატალია

კვების ობიექტების ორგანიზება ფუნქციონირება

12 ივნისი

10:00

3

 

 

მიქელაძე ლალი

ტურიზმი და სტუმარმასპინძლობა

12 ივნისი

13:00

2

 

 

ჯაფარიძე ირინა

ხარჯთაღრიცხვა და კალკულაცია კვების ობიექტებში

12 ივნისი

15:00

2

 

 

ბითაძე ლარისა

შაქრის ფლორისტიკა

14 ივნისი

10:00

1.5

 

 

ხახალეიშვილი მაია

ინფორმაციული ტექნოლოგიები

14 ივნისი

12:00

2

 

 

დარახველიძე მანანა

პირველადი სამედიცინო დახმარება

14 ივნისი

14:00

1

 

 

გვიმრაძე ნინო

საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია

14 ივნისი

15:00

1

 

 

კაზარიანი ელმირა

კარვინგის ხელოვნება

14 ივნისი

16:00

2

 

 

ოქრუაშვილი ეკატერინე

ინგლისური ენა

16 ივნისი

9:00

2

 

 

გოჩიაშვილი ნანა

გერმანული ენა

16 ივნისი

11:00

2

 

 

ბარნოვი მაია

ალკოჰოლური და უალკოჰოლო სასმელები

16ივნისი

13:00

2

 

 

სულ ჯამი

 

 

 

27.50

 
       

სომელიე მესამე საფეხური #315  საბიუჯეტო ჯგუფი

 
 

#

გვარი, სახელი

საგნის დასახელება

თარიღი

დრო

 დასკვნითი საათების რ-ბა

 
 

 

ტკაჩოვა ნინო

რუსული ენა

10 ივნისი

14:00

2

 

 

ახმეტელი თინათინ

ჰიგიენა და სანიტარული ნორმები

10 ივნისი

16:00

1

 

 

ბარნოვი სონია

 ხარჯთაღრიცხვა,  კალკულაცია

10 ივნისი

17:00

1

 

 

მამულაშვილი თამარ

 ეტიკეტი და მეტყველების კულტურა

10 ივნისი

18:00

2

 

 

კაკუტია ნინო

მარნის მართვა

11 ივნისი

13:00

2

 

 

კაკუტია ნინო

ღვინის არომატები და დაავადებები

11 ივნისი

15:00

3

 

 

ხახალეიშვილი მაია

ინფორმაციული ტექნოლოგიები

12 ივნისი

14:00

2

 

 

კაკუტია ნინო

ღვინის დეგუსტაციის ხელოვნება

12 ივნისი

16:00

5

 

 

მირზოიანი ვიქტორი

სერვისი და სერვირება

14 ივნისი

14:00

2

 

 

აბრამაშვილი გიორგი

მსოფლიო მეღვინეობის ისტორია

14 ივნისი

16:00

2

 

 

აბრამაშვილი გიორგი

მეღვინეობა-მევენახეობა

14 ივნისი

18:00

2

 

 

ხუნჯუა ალექსი

ღვინო და გასტრონომია

14 ივნისი

20:00

1

 

 

ოქრუაშვილი ეკატერინე

ინგლისური ენა

16 ივნისი

12:00

2

 

 

გოგოლაშვილი თამარ

ღვინის მარკეტინგი

16 ივნისი

14:00

2

 

 

ბარნოვი მაია

მაღალალკოჰოლური სასმელების ისტორია და ზოგადი ტექნოლოგია

16 ივნისი

17:00

3

 

 

სულ ჯამი

 

 

 

32

 
       

 

მზარეული მეორე საფეხური #316 საბუჯეტო ჯგუფი

 
 

#

გვარი, სახელი

საგნის დასახელება

თარიღი

დრო

 დასკვნითი საათების რ-ბა

 
 

 

ჯაფარიძე ირინა

ხარჯთაღრიცხვა და კალკულაცია კვების ობიექტებში

16 ივნისი

10:00

1

 

 

დავითაია ლიანა

ნაციონალური ქართული სამზარეულო

16 ივნისი

11:00

6

 

 

ბრეგვაძე იზა

საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია

17 ივნისი

9:00

1

 

 

ლაიშვილი რუსუდან

კვების ჰიგიენა და სანიტარული ნორმები

17 ივნისი

10:00

1

 

 

ქათამიძე მერაბი

ინფორმაციული ტექნოლოგიები

17 ივნისი

11:00

1

 

 

დიდენკო ირაკლი

სტიუარდინგი

17 ივნისი

12:00

1

 

 

სუვარიანი რომანოს

კვებისა და სასმელების სერვისი/სერვირება

17 ივნისი

13:00

2

 

 

ბრეგვაძე იზა

კულინარიული ხელოვნების ისტორია

17 ივნისი

15:00

1

 

 

მანუელ ფაუნდეს ბარანდა

კერძების მომზადების ტექნოლოგია / მსოფლიო სამზარეულოს საფუძვლები

23 ივნისი

11:00

6

 

 

ბითაძე ლარისა

შაქრის ფლორისტიკა

29 ივნისი

9:00

2

 

 

ქავთარაძე თეა

ინგლისური ენა

29 ივნისი

11:00

1

 

 

კაზარიანი ელმირა

კარვინგის ხელოვნება

29 ივნისი

12:00

2

 

 

დარახველიძე მანანა

პირველადი სამედიცინო დახმარება

29 ივნისი

13:00

1

 

 

სულ ჯამი

 

 

 

26

 

 

მზარეული მეორე საფეხური #317  საბიუჯეტო ჯგუფი

 
 

#

გვარი, სახელი

საგნის დასახელება

თარიღი

დრო

 დასკვნითი საათების რ-ბა

 
 

 

ბითაძე ლარისა

შაქრის ფლორისტიკა

12 ივნისი

9:00

2

 

 

კაზარიანი ელმირა

კარვინგის ხელოვნება

12 ივნისი

11:00

2

 

 

პაპუაშვილი ლალი

ხარჯთაღრიცხვა და კალკულაცია კვების ობიექტებში

12 ივნისი

13:00

1

 

 

ჯალაღონია როზა

პირველადი სამედიცინო დახმარება

12 ივნისი

14:00

1

 

 

გულაზიანი რუსუდან

ინგლისური ენა

12 ივნისი

15:00

1

 

 

ლაიშვილი რუსუდან

კვების ჰიგიენა და სანიტარული ნორმები

13 ივნისი

10:00

1

 

 

ხახალეიშვილი მაია

ინფორმაციული ტექნოლოგიები

13 ივნისი

11:00

1

 

 

ბრეგვაძე იზა

საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია

13 ივნისი

12:00

1

 

 

ბრეგვაძე იზა

კულინარიული ხელოვნების ისტორია

13 ივნისი

13:00

1

 

 

დიდენკო ირაკლი

სტიუარდინგი

14 ივნისი

9:00

1

 

 

კენჭაძე ანეტა

ნაციონალური ქართული სამზარეულო

14 ივნისი

10:00

6

 

 

დარახველიძე ნონა

კვებისა და სასმელების სერვისი/სერვირება

15 ივნისი

9:00

2

 

 

ხიდეშელი როდამი

კერძების მომზადების ტექნოლოგია / მსოფლიო სამზარეულოს საფუძვლები

15 ივნისი

11:00

6

 

 

სულ ჯამი

 

 

 

26

 
       
       

მზარეული მეორე საფეხური #318 საბიუჯეტო ჯგუფი

 
 

#

გვარი, სახელი

საგნის დასახელება

თარიღი

დრო

 დასკვნითი საათების რ-ბა

 
 

 

დარახველიძე ნონა

კვებისა და სასმელების სერვისი/სერვირება

9  ივნისი

9:00

2

 

 

ილურიძე ემილი

კერძების მომზადების ტექნოლოგია / მსოფლიო სამზარეულოს საფუძვლები

9 ივნისი

11:00

6

 

 

ჭუმბურიძე მამუკა

ნაციონალური ქართული სამზარეულო

10 ივნისი

9:00

6

 

 

კაზარიანი ელმირა

კარვინგის ხელოვნება

12 ივნისი

9:00

2

 

 

ბითაძე ლარისა

შაქრის ფლორისტიკა

12 ივნისი

11:00

2

 

 

ქათამიძე მერაბი

ინფორმაციული ტექნოლოგიები

12 ივნისი

13:00

1

 

 

ბარნოვი სონია

ხარჯთაღრიცხვა და კალკულაცია კვების ობიექტებში

12 ივნისი

14:00

1

 

 

ბრეგვაძე იზა

საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია

14 ივნისი

9:00

1

 

 

ბრეგვაძე იზა

კულინარიული ხელოვნების ისტორია

14 ივნისი

10:00

1

 

 

ლაიშვილი რუსუდან

კვების ჰიგიენა და სანიტარული ნორმები

14 ივნისი

11:00

1

 

 

დიდენკო ირაკლი

სტიუარდინგი

14 ივნისი

12:00

1

 

 

დარახველიძე მანანა

პირველადი სამედიცინო დახმარება

14 ივნისი

13:00

1

 

 

ლომთათიძე ნინო

ინგლისური ენა

14 ივნისი

14:00

1

 

 

სულ ჯამი

 

 

 

26

 
       
       

მზარეული მეორე საფეხური #319  საბიუჯეტო ჯგუფი

 
 

#

გვარი, სახელი

საგნის დასახელება

თარიღი

დრო

 დასკვნითი საათების რ-ბა

 
 

 

პაპუაშვილი ლალი

ხარჯთაღრიცხვა და კალკულაცია კვების ობიექტებში

12 ივნისი

11:00

1

 

 

ქათამიძე მერაბი

ინფორმაციული ტექნოლოგიები

12 ივნისი

12:00

1

 

 

კაზარიანი ელმირა

კარვინგის ხელოვნება

12 ივნისი

13:00

2

 

 

ბითაძე ლარისა

შაქრის ფლორისტიკა

12 ივნისი

15:00

2

 

 

ხიდეშელი როდამი

კერძების მომზადების ტექნოლოგია / მსოფლიო სამზარეულოს საფუძვლები

13 ივნისი

9:00

6

 

 

დიდენკო ირაკლი

სტიუარდინგი

14 ივნისი

10:00

1

 

 

დარახველიძე მანანა

პირველადი სამედიცინო დახმარება

14 ივნისი

11:00

1

 

 

ლაიშვილი რუსუდან

კვების ჰიგიენა და სანიტარული ნორმები

14 ივნისი

12:00

1

 

 

ლომთათიძე ნინო

ინგლისური ენა

14 ივნისი

13:00

1

 

 

ბრეგვაძე იზა

საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია

14 ივნისი

14:00

1

 

 

ბრეგვაძე იზა

კულინარიული ხელოვნების ისტორია

14 ივნისი

15:00

1

 

 

დარახველიძე ნონა

კვებისა და სასმელების სერვისი/სერვირება

16 ივნისი

9:00

2

 

 

ილურიძე ემილი

ნაციონალური ქართული სამზარეულო

16 ივნისი

11:00

6

 

 

სულ ჯამი

 

 

 

26

 
       
       

მზარეული მეორე საფეხური #320  საბიუჯეტო ჯგუფი

 
 

#

გვარი, სახელი

საგნის დასახელება

თარიღი

დრო

 დასკვნითი საათების რ-ბა

 
 

 

მანუელ ფაუნდეს ბარანდა

კერძების მომზადების ტექნოლოგია / მსოფლიო სამზარეულოს საფუძვლები

11 ივნისი

15:00

6

 

 

ჯაფარიძე ირინა

ხარჯთაღრიცხვა და კალკულაცია კვების ობიექტებში

12 ივნისი

14:00

1

 

 

სუვარიანი რომანოს

კვებისა და სასმელების სერვისი/სერვირება

12 ივნისი

15:00

2

 

 

ბითაძე ლარისა

შაქრის ფლორისტიკა

12 ივნისი

17:00

2

 

 

კაზარიანი ელმირა

კარვინგის ხელოვნება

12 ივნისი

19:00

2

 

 

დავითაია ლიანა

ნაციონალური ქართული სამზარეულო

13 ივნისი

15:00

6

 

 

ლაიშვილი რუსუდან

კვების ჰიგიენა და სანიტარული ნორმები

14 ივნისი

13:00

1

 

 

გულაზიანი რუსუდან

ინგლისური ენა

14 ივნისი

14:00

1

 

 

დარახველიძე მანანა

პირველადი სამედიცინო დახმარება

14 ივნისი

15:00

1

 

 

ხახალეიშვილი მაია

ინფორმაციული ტექნოლოგიები

14 ივნისი

16:00

1

 

 

დიდენკო ირაკლი

სტიუარდინგი

14 ივნისი

17:00

1

 

 

ბრეგვაძე იზა

საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია

14 ივნისი

18:00

1

 

 

ბრეგვაძე იზა

კულინარიული ხელოვნების ისტორია

14 ივნისი

19:00

1

 

 

სულ ჯამი

 

 

 

26

 
       
       

მზარეული მეორე საფეხური #321  საბიუჯეტო ჯგუფი

 
 

#

გვარი, სახელი

საგნის დასახელება

თარიღი

დრო

 დასკვნითი საათების რ-ბა

 
 

 

ლაიშვილი რუსუდან

კვების ჰიგიენა და სანიტარული ნორმები

11 ივნისი

15:00

1

 

 

გვიმრაძე ნინო

საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია

11 ივნისი

16:00

1

 

 

პაპუაშვილი ლალი

ხარჯთაღრიცხვა და კალკულაცია კვების ობიექტებში

11 ივნისი

17:00

1

 

 

გულუაშვილი ნელი

ინგლისური ენა

11 ივნისი

18:00

1

 

 

ბითაძე ლარისა

შაქრის ფლორისტიკა

12 ივნისი

13:00

2

 

 

კაზარიანი ელმირა

კარვინგის ხელოვნება

12 ივნისი

15:00

2

 

 

ჯალაღონია როზა

პირველადი სამედიცინო დახმარება

12 ივნისი

17:00

1

 

 

ხიდეშელი როდამი

კერძების მომზადების ტექნოლოგია / მსოფლიო სამზარეულოს საფუძვლები

13ივნისი

15:00

6

 

 

დიდენკო ირაკლი

სტიუარდინგი

14 ივნისი

15:00

1

 

 

ბრეგვაძე იზა

კულინარიული ხელოვნების ისტორია

14 ივნისი

16:00

1

 

 

ხახალეიშვილი მაია

ინფორმაციული ტექნოლოგიები

14 ივნისი

17:00

1

 

 

მირზოიანი ვიქტორი

კვებისა და სასმელების სერვისი/სერვირება

14 ივნისი

18:00

2

 

 

დავითაია ინგა

ნაციონალური ქართული სამზარეულო

16 ივნისი

9:00

6

 

 

სულ ჯამი

 

 

 

26

 
       
       

მზარეული მეორე საფეხური #322  საბიუჯეტო ჯგუფი

 
 

#

გვარი, სახელი

საგნის დასახელება

თარიღი

დრო

 დასკვნითი საათების რ-ბა

 
 

 

ლაიშვილი რუსუდან

კვების ჰიგიენა და სანიტარული ნორმები

11 ივნისი

16:00

1

 

 

ბრეგვაძე იზა

კულინარიული ხელოვნების ისტორია

11 ივნისი

17:00

1

 

 

ჯალაღონია როზა

პირველადი სამედიცინო დახმარება

11 ივნისი

18:00

1

 

 

გულუაშვილი ნელი

ინგლისური ენა

11 ივნისი

19:00

1

 

 

ხახალეიშვილი მაია

ინფორმაციული ტექნოლოგიები

12 ივნისი

16:00

1

 

 

კაზარიანი ელმირა

კარვინგის ხელოვნება

12 ივნისი

17:00

2

 

 

ბითაძე ლარისა

შაქრის ფლორისტიკა

12 ივნისი

19:00

2

 

 

დიდენკო ირაკლი

სტიუარდინგი

14 ივნისი

14:00

1

 

 

ბარნოვი სონია

ხარჯთაღრიცხვა და კალკულაცია კვების ობიექტებში

14 ივნისი

15:00

1

 

 

მირზოიანი ვიქტორი

კვებისა და სასმელების სერვისი/სერვირება

14 ივნისი

16:00

2

 

 

გვიმრაძე ნინო

საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია

14 ივნისი

19:00

1

 

 

ილურიძე ემილი

კერძების მომზადების ტექნოლოგია / მსოფლიო სამზარეულოს საფუძვლები

15 ივნისი

9:00

6

 

 

დავითაია ინგა

ნაციონალური ქართული სამზარეულო

16 ივნისი

15:00

6

 

 

სულ ჯამი

 

 

 

26

 
       
       

მზარეული მეორე საფეხური #323 საბიუჯეტო ჯგუფი

 
 

#

გვარი, სახელი

საგნის დასახელება

თარიღი

დრო

 დასკვნითი საათების რ-ბა

 
 

 

ბარნოვი სონია

ხარჯთაღრიცხვა და კალკულაცია კვების ობიექტებში

11 ივნისი

17:00

1

 

 

ხახალეიშვილი მაია

ინფორმაციული ტექნოლოგიები

11 ივნისი

18:00

1

 

 

ჯალაღონია როზა

პირველადი სამედიცინო დახმარება

11 ივნისი

19:00

1

 

 

გულუაშვილი ნელი

ინგლისური ენა

11 ივნისი

20:00

1

 

 

ბრეგვაძე იზა

კულინარიული ხელოვნების ისტორია

12 ივნისი

18:00

1

 

 

გვიმრაძე ნინო

საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია

12 ივნისი

19:00

1

 

 

ახმეტელი თინათინ

კვების ჰიგიენა და სანიტარული ნორმები

12 ივნისი

20:00

1

 

 

ბითაძე ლარისა

შაქრის ფლორისტიკა

12 ივნისი

21:00

2

 

 

ხუნჯუა ალექსი

კერძების მომზადების ტექნოლოგია / მსოფლიო სამზარეულოს საფუძვლები

13 ივნისი

16:00

6

 

 

დიდენკო ირაკლი

სტიუარდინგი

14 ივნისი

18:00

1

 

 

კაზარიანი ელმირა

კარვინგის ხელოვნება

14 ივნისი

19:00

2

 

 

მირზოიანი ვიქტორი

კვებისა და სასმელების სერვისი/სერვირება

14 ივნისი

21:00

2

 

 

ილურიძე ემილი

ნაციონალური ქართული სამზარეულო

15 ივნისი

16:00

6

 

 

სულ ჯამი

 

 

 

26

 
       
       

მზარეული მესამე საფეხური #324  საბიუჯეტო ჯგუფი

 
 

#

გვარი, სახელი

საგნის დასახელება

თარიღი

დრო

 დასკვნითი საათების რ-ბა

 
 

 

წოწორია ნატალია

კვების ობიექტების დაგეგმარების, ორგანიზების და მართვის საფუძვლები

12 ივნისი

9:00

1

 

 

ქათამიძე მერაბი

ინფორმაციული ტექნოლოგიები

12 ივნისი

10:00

2

 

 

ალხანაშვილი ნაზიკო

ტურიზმი და სტუმართმასპინძლობა

12 ივნისი

12:00

1

 

 

წულეისკირი ეკა

გერმანული ენა

12 ივნისი

13:00

2

 

 

ყვირალაშვილი ირაკლი

მეწარმეობა

12 ივნისი

15:00

1

 

 

დავითაია ლიანა

ქართული სამზარეულო

13 ივნისი

9:00

6

 

 

მსხილაძე მაია

საკონდიტრო ნაწარმი და ცხობა

14 ივნისი

9:00

3

 

 

ქავთარაძე თეა

ინგლისური ენა

14 ივნისი

12:00

2

 

 

ხუნჯუა ალექსი

დილის საუზმის მომზადება, კონტინენტალური მაგიდა

14 ივნისი

15:00

2

 

 

მანუელ ფაუნდეს ბარანდა

მსოფლიო სამზარეულო

16 ივნისი

9:00

12

 

 

სულ ჯამი

 

 

 

32

 
       
       

სარესტორნო საქმის მწარმოებელი მესამე საფეხური #327 საბიუჯეტო ჯგუფი

 
 
 

#

გვარი, სახელი

საგნის დასახელება

თარიღი

დრო

 დასკვნითი საათების რ-ბა

 
 

 

ახმეტელი თინათინ

ჰიგიენა და სანიტარული ნორმები კვების ობიექტებში

10 ივნისი

14:00

1

 

 

ხახალეიშვილი მაია

ინფორმაციული ტექნოლოგიები

10 ივნისი

15:00

2

 

 

მამულაშვილი თამარ

ეტიკეტი და მეტყველების კულტურა

10 ივნისი

17:00

1

 

 

ტკაჩოვა ნინო

რუსული ენა

10 ივნისი

18:00

2

 

 

მიქელაძე ლალი

ტურიზმი და სტუმარმასპინძლობა

12 ივნისი

15:00

2

 

 

ჯაფარიძე ირინა

ხარჯთაღრიცხვა და კალკულაცია კვების ობიექტებში

12 ივნისი

17:00

2

 

 

წოწორია ნატალია

კვების ობიექტების ორგანიზება ფუნქციონირება

12 ივნისი

19:00

3

 

 

ბითაძე ლარისა

შაქრის ფლორისტიკა

14 ივნისი

13:00

1.5

 

 

ლომთათიძე ნინო

ინგლისური ენა

14 ივნისი

15:00

2

 

 

დარახველიძე მანანა

პირველადი სამედიცინო დახმარება

14 ივნისი

17:00

1

 

 

გვიმრაძე ნინო

საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია

14 ივნისი

18:00

1

 

 

კაზარიანი ელმირა

კარვინგის ხელოვნება

14 ივნისი

21:00

2

 

 

გოჩიაშვილი ნანა

გერმანული ენა

16 ივნისი

9:00

2

 

 

დარახველიძე ნონა

სხვადასხვა ღონისძიებების მომსახურება

16 ივნისი

11:00

3

 

 

ბარნოვი მაია

ალკოჰოლური და უალკოჰოლო სასმელები

16 ივნისი

15:00

2

 

 

სულ ჯამი

 

 

 

27.50